Marvin Lee Robey-nek hála, aki magát gyógyította, tudomásunk van egy hatékony, nem önsanyargató módozatáról a candidiázis, azaz candidatúlszaporodás gyógyítására. Én itt most egyszerüen csak leírom a lépéseket, mivelhogy magyar nyelven nem találtam semmi használható infót erről, ezért gondolom sokaknak hasznos lehet, akik pedig tudnak angolul javaslom olvassák el a neten elérhető könyvét, nagyon tanulságos:  http://candid-x.com/pdf/How_I_Cured2.pdf

Akik szeretnék tudni hogy candidiázisban szenvednek e azoknak javaslom olvassák el ezt: http://candidareceptek.blogspot.hu/2011/03/candida-gomba-tesztelese.html

Tehát a Marvin féle 3 lépéses candidiázis gyógyítás:


1. Jóféle gyomortisztító mint például Oxypowder vagy Temple Cleans. Enélkül újrafertőződhet a bél. Ez oldja a sok lerakódott anyagot. Addig érdemes ezt tenni míg ezek mind ki nem ürülnek, ennek kellemetlen szaga lehet, ez eltarthat 1-3 hétig. E lépés nélkül kezelni a gyomrot általában hiábavaló.

2. Ha megvan a béltisztítás kezdjük el az ezüstkolloid bevitelét fél uncia a reggelivel, és mégegy fekvés elött. Ha bőrkiütéseink lennének, akkor is csak folytassuk. Az ezüstkolloid nagyon hatékonyan tudja írtani a candidát, egyéb gombákat, és a barátságtalan baktériumokat, miközben megvan az a nagyonjó tulajdonsága, hogy a fontos bacikat nem bántja. Ez azzal járhat, hogy olyan gyorsan olyan sok patogént öl meg, hogy a test nem tudja hirtelen kitisztítani a maradványaikat, és ez, habár ritkán, de járhat kiütésekkel. Ez általában elég hamar előjön. Ha ez négy nap alatt sem hagy alább, akkor elég valószínű, hogy a véredben is komoly fertőzés van. Ez általában elég hamar megszünik. Aztán napi kétszer egy unciát fogyassz 15 napig. Ez 32 uncia és 16 nap a béltisztítás után.

3. A második ponttal egy időben elkezdve, keverj 5 csepp 35%-os food grade hidrogén peroxidot legalább 4 uncia kefírbe vagy élőkultúrás yoghurtba napi kétszer két napig, majd napi kétszer 10 csepp ugyanarra a 15 napra, és fogyaszd el legalább fél órával reggeli és ebéd elött. Egy evőkanál élőkultúrás ecetet is egyél minden nap. Akár salátaöntetként, akár vízben higítva.

No hát egy uncia az 0.2957 deciliter, és Oxypoweder helyett itthon kapható az Oxytarm nevezetű készítmény, mely az Oxypowdertől vett valami szabadalmijogot, ígyhát bizonyára teljesen jó alternatívát nyújt.

Kicsit leegyserüsítve az átlátlhatóság kedvéért:

1. Oxytarm. (1hónap)

2. 0.15 dl ezüstkolloid reggelivel és este is 2 napig, majd 0.3 dl 15 napig.

3 Közben 5 csepp h2o2 egy kefírbe reggeli és ebéd elött fél órával 2 napig, majd 10 csepp 15 napig.
 Mindeközben napi 1 kanál ecet.

A patikában kapható hidrogénperoxid nemjó a benne levő parabének miatt, helyette jó lehet a hyperol tablett, ami vízben oldva hidrogénperoxiddá alakul. Illetve a huwa-san TR50 hidrogénperoxid kapható még idehaza, azonban ebből egy liter a minimum. Ha valakinek van tudomása egyéb lelőhelyröl kérem kommentban jelezze!

http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/HYPEROL_tabletta/790

http://www.bi-bor.hu/termekek/tisztit-fertotlenit/huwasan-tr-50-hidrogenperoxid-1-kgos

A bejegyzés trackback címe:

https://pirosalma.blog.hu/api/trackback/id/tr685212581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Timi 2013.11.22. 10:41:48

Es ez dieta nelkul hasznal??
süti beállítások módosítása